AWpXY408eFgTMZfAqTF4BFiqwKCPEBSc31nK3rsb

1001+ Kata Kata Mutiara Lucu Tentang Cinta Bahasa Jawa Buat Status FB

Kata Mutiara Cinta Lucu Bahasa Jawa : Hahoo,, Koplak Lover... Pie kabare? Uwis duwe pacar durung? Nah, mun sing durung duwe pacar, aja kaya wong kurang plesir lah... Sante bae sih ngapa! Tenang bae, mungkin bukane ora duwe pacar ya? Tapi mung lagi ora kepengin pacaran bae ya kowe? Ben ora stress, mending gawe status fb karo kata kata mutiara lucu tentang cinta bahasa jawa bae ning status fb ne, sapa weruh, esuk bisa duwe pacar.. manawi bae ya... hehehe.

Kata mutiara lucu cinta bahasa jawa, Kata lucu tentang cinta bahasa jawa, buat status fb,

Kata Kata Mutiara Lucu Cinta Bahasa Jawa.

1-316. Baca Sebelumnya..."Kata Kata Lucu Bahasa Jawa Koplak".

317. "Aja kaya wong kurang plesir lah.. Sante bae sih ngapa".

318. "Awale sok jual mahal. Langka sing gelem, ora payu, akhire di obral". #SewuTelu

319. "Ayu sih.. Tapi anune ireng." wkwkwk....

320. "Bukane ora duwe pacar, mung lagi ora kepengin pacaran bae."

321. "Cah wadon bar di puji tambah langsing, mangane malah tambah akeh".

322. "Cah wadon kuwe angel tresna, angel ngelalekna.
Cah lanang kuwe gampang tresna, gampang ngelalekna."

323. "Cieee,, sing arep malem mingguan neng ngumah bae tapi wis rapi.. #Mubah

324. "Dina jemuah, semoga nggawa berkah, ilang susah ati bungah."

325. "Esuk esuk kuwe mikire sing apik apik bae ben tentrem atine.
Nek mikire elek terus, kapan bahagiane?"

Baca Juga:

Kata Kata Lucu Tentang Cinta Bahasa Jawa.

326. "Fans Barcelona karo Rel Madrid, kepriwe kabare? Ngising lancar?!"

327. "Gantenge secukupe bae lah, kelewihen mbok malik dadi srigala."

328. "Hawane panas pisan.. Rasane kaya krungu kabar mantan mbojo.. nyemplung kedung."

329. "Hubungan lanang karo wadon kuwe dijenengi workshop.
Sing lanang tugas nyambut gawe (work), sing wadon belanja (shop)."

330. "Jenenge wong urip ya mesti ana masalah,
wong wis ora urip bae masalahe cokan urung rampung."

Artikel Terkait:
331. "Jere sih, nyong kuwe ganteng. Tapi sayang jarang warase. |
Lah, genah gemblunge kuwe sing marai ganteng.." #Bangga

332. "Jomblo kuwe kudu kreatif, senajan ora duwe pacar tetep bisa malem mingguan." #KaroPacareWong

333. Baca Selanjutnya..."Kata Kata Bijak Lucu Islami".
Related Posts
SHARE

Related Posts

Subscribe to get free updates

Post a Comment