AWpXY408eFgTMZfAqTF4BFiqwKCPEBSc31nK3rsb

1001+ Kata Kata Lucu Bahasa Jawa Koplak Kocak Buat Status FB

Kata Kata Lucu Bahasa Jawa : Haloo Koplak'ers... Apa kabar? Masih doyan ngetawain orang atau bikin ketawa orang nih? Soale, untuk postingan kali ini Nyong arep berbagi kata kata lucu bahasa jawa koplak sing pastine kocak. Nah, mun koe seneng gawe status koplak ning status fb, iki ana kumpulan kata kata lucu bahasa jawa koplak sing kocak sing bisa diajadiaken status ning fb. Sapa ngerti sa uwis update status fb karo kata kata lucu bahasa jawa koplak sing kocak iki status kowe banjir Like karo Comment. Sapa ngerti berhasil ya?

Kata Kata lucu bahasa jawa koplak, Kata lucu bahasa jawa kocak,

Kata Kata Lucu Bahasa Jawa Koplak.

1-300. Baca Sebelumnya..."Kata Kata Gombal Lucu Bahasa Jawa".

301. "Nerima apa anane kuwe aja mung neng lambe."

302. "Nyong anane kaya kiye, nek koe ora trima ya nganah nggolet liane bae". #sikap #sokPayu”

303. "Nyong sih wonge kepenakan. Udu pacare tapi gelem bareng ya kepenak bae. Ora maksa ikih."

304. "Olahraga kuwe penting, contohe joging. Sapa ngerti ketemu jodohe". #Modus

305. "Pacarmu ora perhatian, trus koe njaluk tulung karo nyong.
Tek tulungi,. Eh koe malah dadi seneng karo nyong. Salah?!"

306. "Pedekate wis suwe malah dadian karo liane.
Larane kuwe neng kene… nunjuk dada, dadane wong lian".

307. "Pembalap : Muteri sirkuit nggolet piala |
Jomblo : Muteri GOR/alun-alun nggolet mangsa."

308. "Selingkuh sih ora, mung lagi betah karo sing lewih perhatian bae."

309. "Seminggu ora ketemu pacar ora masalah. Sing ora duwe pacar nganti taunan bae ora masalah."

310. "Sing apik raine lan apik atine kuwe ana. Ana sing duwe."

Artikel Terkait:

Kata Kata Lucu Bahasa Jawa Kocak.

311. "Sing penting koe bahagia.. Tapi karo nyong, udu karo wong lian."

312. "Sing sering nikung pacare wong kudune di hukum berat.
Kena pasal penghilangan jodoh secara paksa."

313. "Sing sesuai karo kriteria kuwe akeh,
sing gelem kuwe sing ora ana". #JombloKuweSederhana

314. "Tenang bae, kabeh mau ana wektune. Tapi ya mbuh kapan."

315. "Tresna kuwe dibuktikna, ora mung di ucapna."

316. "Udu pacare sering bareng, karo pacare malah ora tau bareng. Ya kaya kuwe lah."

317. Baca Selanjutnya..."Kata Mutiara Cinta Lucu Bahasa Jawa".
Related Posts
SHARE

Related Posts

Subscribe to get free updates

Post a Comment