AWpXY408eFgTMZfAqTF4BFiqwKCPEBSc31nK3rsb

1001+ Kata Kata Gombal Lucu Bahasa Jawa Bikin Ngakak Buat Status FB

Kata Gombal Lucu Bahasa Jawa : Haloo, Jones yang hobi nge-gombal yang kepengen cepet-cepet punya pasangan.. Apa kabar? Masih tetep semangat kan, buat dapetin gebetan! Walau penuh perjuangan yang sangat menguras hati dan penuh rasa sabar, ya kan! Nah, untuk kali ini mimin akan berbagi kata kata gombalan lucu bahasa jawa yang bikin ngakak yang bisa kalian gunakan untuk ngegombalin target kamu. Atau kalau kamu masih malu malu untuk ngungkapin perasaan kamu secara langsung, kamu bisa gunakan kata kata gombal lucu ini untuk ditulis di status fb kamu kok, yaa.... dengan harapan si target bisa membacanya dan bisa mengerti tentang isi perasaan kamu ke dia saat ini. Atau minimal jika kamu membuat status fb pakai kata kata gombal lucu bahasa jawa yang bikin ngakak ini, minimal status fb kamu bisa banjir Like & Comment. Biar gak penasaran, langsung aja yuk cusss bikin kata kata gombal lucu bahasa jawa buat status fb kamu.

Kata gombal lucu bahasa jawa, kata kata lucu bahasa jawa,

Kata Kata Gombal Lucu Bahasa Jawa.

1-269. Baca Sebelumnya..."Kata Kata Lucu Banget".

270. "Ketemu kuwe nggo ngobrol nek ketemu, tapi dolanan hape dewek-dewek, mending turu bae..
banting hp tutur maning eman-eman."

271. "Koe tek BBM di waca tok, di sms ra di bales, di telpon ra di angkat. Karepmu apa?!!
| Lah koe sih sapa?!!!"  #jleb

272. "Kos kosan kuwe panggonan sing paling irit nggo pacaran.
Murah meriah, wedang bening segendul bae cukup". #TipsDaplun

273. "Kuwe pacar apa sendal jepit? Deneng gampang di colong wong?!"

274. "LDR kuwe ya kaya pacaran karo medi, langka wujude."

275. "Malem minggu kuwe ora penting duwe pacar apa ora. Sing penting kuwe bahagia."

276. "Manusia setengah baya kuwe maksude mahluk separo wong separo baya?! #Medeni

277. "Mbukak sms isine mung sekang operator tok. Dear operator, koe perhatian temen karo nyong? Mbojo bae yuh.."

278. "Mentri sing ngurusi jomblo ora ana kiye??
Padahal kuwe devisa negara sing melimpah sing kudu dilindungi."

279. "Menurutku Raisa lah biasa bae, esih tetep ayuan Sri.
Soale Sri sing gelem karo nyong, nek Raisa ya mesti raisa gelem."

280. "Motormu nek ora tau ana sing mbonceng, dimodif kaya MotoGP bae."

Kata Kata Lucu Bahasa Jawa.

281. "Mulane nek duwe pacar di urusi, aja di anggurna.
Kecantol wong lian tembe ngrasakna." #Kawus

282. "Nek apa apane gampang, menungsa ora tau sinau".

283. "Neng dunya kiye akeh wong ayu, tapi koe sing paling ayu neng atiku..
#eaaa (soale koe tok sing gelem karo nyong)"

284. "Nerima apa anane kuwe aja mung neng lambe."

285. "Nyong anane kaya kiye, nek koe ora trima ya nganah nggolet liane bae". #sikap #soPayu”

286. "Nyong sih wonge kepenakan. Udu pacare tapi gelem bareng ya kepenak bae. Ora maksa ikih."

287. "Olahraga kuwe penting, contohe joging. Sapa ngerti ketemu jodohe. #Modus

288. "Pacarmu ora perhatian, trus koe njaluk tulung karo nyong,
tek tulungi. Eh koe malah dadi seneng karo nyong. Salah?!"

289. "Pedekate wis suwe malah dadian karo liane.
Larane kuwe neng kene… nunjuk dada, dadane wong lian".

290. "Pembalap : Muteri sirkuit nggolet piala |
Jomblo : Muteri GOR/alun-alun nggolet mangsa."

Baca Juga:
Kata kata gombal lucu bahasa jawa, kata kata lucu bahasa jawa, Kata kata lucu bahasa jawa buat status fb.

Kata Kata Lucu bahasa Jawa Koplak.

291. "Selingkuh sih ora, mung lagi betah karo sing lewih perhatian bae."

292. "Seminggu ora ketemu pacar ora masalah. Sing ora duwe pacar nganti taunan bae ora masalah."

293. "Sing apik raine lan apik atine kuwe ana. Ana sing duwe."

294. "Sing penting koe bahagia.. Tapi karo nyong, udu karo wong lia."

295. "Sing sering nikung pacare wong kudune di hukum berat.
Kena pasal penghilangan jodoh secara paksa."

Artikel Terkait:
296. "Sing sesuai karo kriteria kuwe akeh,
sing gelem kuwe sing ora ana". #JombloKuweSederhana

297. "Tenang bae, kabeh mau ana wektune. Tapi ya mbuh kapan."

298. "Tresna kuwe dibuktikna, ora mung di ucapna."

299. "Udu pacare sering bareng, karo pacare malah ora tau bareng. Ya kaya kuwe lah."

300. Baca Selanjutnya..."Kata Kata Cinta Lucu Bahasa Jawa".
Related Posts
SHARE

Related Posts

Subscribe to get free updates

Post a Comment